تجلیل از کارآفرینان حوزه کودک

جشنواره کارآفرینی ساینس تک پلاس دانشگاه فردوسی مشهد
نشست خبری استارت آپ ساینس تک پلاس با حضور دکترمحمد کافی رئیس دانشگاه فردوسی مشهد، دکترابراهیمی مدیردفتر ریاست و روابط عمومی این دانشگاه ومسئولان شرکت دانش بنیان ایده پروران مشرق غزال دردانشگاه فردوسی مشهد برگزارشد.
به گزارش روابط عمومی وزارت علوم، دکترکافی دراین نشست خبری با اشاره به سال ۲۰۱۷ و شهر مشهد به عنوان پایتخت فرهنگی جهان اسلام به ارائه برنامه های دانشگاه فردوسی مشهد دراین سال اشاره کرد.
وی افزود: برنامه بین المللی استارت آپ ساینس تک پلاس برنامه ای بین‌المللی است که با همکاری کشورهای عضو اکو برای مطرح شدن ایده دانشجویان کشورهای مختلف دردانشگاه برگزارمی شود.
رئیس دانشگاه فردوسی مشهد در ادامه گفت: با توجه به اینکه دانشگاه فردوسی مشهد یک دانشگاه بین المللی است در کنار مسائل آموزشی و پژوهشی، مسائل کارآفرینی را نیر در برنامه های خود دارد که دراین برنامه ها دانشجویان ایده‌هایی فراتر از ایده‌های موجود ارائه می کنند.
دکترابراهیمی نیز دراین نشست گفت: دانشگاه فردوسی مشهد در برنامه‌های راهبردی خود ایجاد دانشگاه نسل سه یا دانشگاه کارآفرین را تعریف کرده است که این دانشگاه به منظور ایجاد دانشگاه نسل سه مراکز رشد علوم انسانی را به طور مستقل راه‌اندازی کرده و از این نظر دومین دانشگاه در کشور محسوب می شود.
مدیردفتر ریاست و روابط عمومی دانشگاه فردوسی مشهد افزود: اکنون دراین دو مرکز ۲۵ شرکت دانش بنیان و ۱۰۰ شرکت فعال مشغول به کار می‌باشند.
درادامه این نشست مسئولان برگزاری جشنواره کارآفرینی ساینس تک پلاس به توضیحاتی درخصوص این استارت آپ پرداختند.
استارت آپ چند ملیتی ساینس تک پلاس در قالب دو جشنواره و یک گردهمایی در سال جاری دردانشگاه فردوسی مشهد برگزار خواهد شد.
همچنین بخش های این جشنواره شامل: جشنواره کودکان و نوجوانان کارآفرین در تاریخ های ۱۲ الی ۱۳ آذر ۱۳۹۶، جشنواره بانوان کارآفرین در تاریخ ۱۵ آذر ۱۳۹۶و گردهمایی کارآفرینان بین المللی کشورهای اسلامی عضو اکو در تاریخ های ۱۶ و ۱۷ آذر ۱۳۹۶ می‌باشد.
گفتنی است این جشنواره ها و گردهمایی درمجموع به مدت ۵ روز با همکاری دانشگاه فردوسی مشهد، پارک علم و فناوری خراسان رضوی و شرکت دانش بنیان ایده پروران مشرق غزال برگزارخواهد شد.
علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند به سایت این رویداد به نشانی https://news.um.ac.ir/news-13440.html مراجعه نمایند.
منبع خبر: سایت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری جمهوری اسلامی ایران

تاریخ : 1396/05/28