برگزاری یازدهمین جشنواره کارآفرینان برتر ملی سال 1395

از سال 1385 تاکنون 10 این جشنواره توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار و کارآفرینان برتر در سطوح ملی و استانی شناسایی و معرفی شده اند .

معاونت توسعه کارآفرینی و اشتغال(وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی) در راستای وظایف و اهداف خود، به کارآفرینی به عنوان یک راهکار موثر در ایجاد اشتغال نگریسته و ضمن معرفی و تجلیل از کارآفرینان و مفاخر عرصه کار و تولید، سعی نموده است فرهنگ و نگرشی در جامعه ایجاد نماید تا این نام آوران به عنوان الگوهای شایسته کار و تولید به جامعه جوان و جویای کار معرفی شوند.

در یازدهمین جشنواره کارآفرینان برتر نیز تلاش شده است تا نقش موثرتری در شناسایی و معرفی کارآفرینان به عنوان پیشگامان رشد و توسعه برعهده داشته باشد.

در این راه با تلفیق علم و تجربه، کارآفرینان اثر گذار براساس فرآیندی طولانی و پیچیده برگرفته از رویکردهای بین المللی برگزیده شده اند.

این فرآیند با ثبت نام 18751 نفر در خردادماه 1395 آغاز و با انتخاب 181 نفر کارآفرین برتراستانی و سپس با انتخاب نهایی 10 نفر کارآفرین برتر ملی در انتهای همان سال به سرانجام رسید. برگزاری این جشنواره می تواند زمینه های حضور کارآفرینان در جامعه و افزایش سرعت توسعه فرهنگ کارآفرینی را فراهم نماید.

این جشنواره، میعادگاهی برای گرد هم آوردن کارآفرینان است که تجارب موفق خود را با جامعه درمیان بگذارند و مشعل و چراغ راهی برای نسل جوان و نوپا باشند.

از اهداف جشنواره کارآفرینان برتر می توان به موارد ذیل اشاره نمود:

- * ترویج و توسعه فرهنگ کارآفرینی، خلاقیت و نوآوری

- * شناسایی کارآفرینان در سراسر کشور و انتخاب برترین آنها و معرفی به عنوان الگو به آحاد جامعه خصوصا جوانان

- * ایجاد فضای تعامل و همکاری میان فعالان عرصه های مختلف اقتصادی در بخش صنعت،کشاورزی و خدمات

-* ایجاد نشاط و رقابت در فضاهای کسب و کار

-* هم افزایی و مشارکت کارآفرینان در توسعه اقتصادی کشور و ترویج فرهنگ کار و کارآفرینی

- * تشویق حامیان کارآفرینی به مشارکت و سرمایه گذاری در اجرای برنامه های کارآفرینی و به خصوص تعامل جدی با کارآفرینان و نوآوران حاضر در جشنواره

- * حمایت معنوی از کارآفرینان برای ایجاد کسب و کار جدید

- * رشد اعتماد به نفس و روحیه خودباوری در جوانان

-* تقویت نقش کارآفرینان در نظام تصمیم سازی کشور

منبع خبر: سایت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به نشانی کوتاه https://goo.gl/lY0GT0

تاریخ : 1396/03/03