همایش ملی ادبیات کودک و نوجوان و معنویت
دانشگاه بین المللی امام رضا(ع) مشهد با همکاری مرکز مطالعات ادبیات کودک دانشگاه شیراز، ششمین همایش دانشگاهی ادبیات کودک و نوجوان را با عنوان همایش ملی ادبیات کودک و نوجوان و معنویت همراه با چهارمین جشنواره پایان نامه ها و رساله های برتر در قلمرو ادبیات کودک و نوجوان در اردیبهشت ماه 1396، در مشهد مقدس برگزار می کند.
این همایش دارای 11 محور اصل به شرح زیر می باشد:

1. ادبیات کودک و نوجوان و معنویت؛ دین
  2. ادبیات کودک و نوجوان و معنویت؛ عرفان
  3. ادبیات کودک و نوجوان و معنویت؛ فلسفه
  4. ادبیات کودک و نوجوان و معنویت؛ روان شناسی و جامعه شناسی
  5. ادبیات کودک و نوجوان و معنویت؛ فرهنگ عامه و اسطوره شناسی
  6. ادبیات کودک و نوجوان و معنویت؛ هنر
  7. ادبیات کودک و نوجوان و معنویت؛ تصویرگری
  8. ادبیات کودک و نوجوان و معنویت؛ رسانه
  9. ادبیات کودک و نوجوان و معنویت؛ نظریه و نقد ادبی
  10. ادبیات کودک و نوجوان و معنویت؛ جهانی شدن و ترویج و حفظ صلح
  11. ادبیات کودک و نوجوان و معنویت؛ محیط زیست

اهداف برگزاری این همایش:

1. آشنایی  با تحقیقات جدید و  تشویق و ترغیب پژوهشگران به گسترش و تعمیق تحقیقات علمی در حوزۀ ادبیّات کودک و نوجوان و معنویّت.
  2. تبادل  تجربه ها و بازنگری راه هایی که تا کنون پیموده شده و همفکری برای  ادامۀ راه.
  3. گشایش افق­ های تازه و روشن در عرصۀ ادبیّات کودک و نوجوان و فراهم آوردن امکانات آموزشی و پژوهشی جهت آفرینش خلّاق و رشد استعدادها.
  4. بررسی راهکارهای ترغیب  عامّۀ مردم به این مقولۀ مهم و ارزشمند ادبی .
  5. فراهم آوردن بسترهای مناسب جهت آشنا کردن جامعۀ دانش آموزی کشورو تشویق آنان به ادامۀ تحصیل در این رشته.
  6. تقویت ، معرّفی و نشان دادن ارزش های  گرایش ادبیّات کودک و نوجوان و گشودن راه  برای تأسیس دورۀ دکتری .

علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر پیرامون این همایش می توانند به سایت http://ccls.imamreza.ac.ir مراجعه نمایند.

تاریخ : 1396/02/18