نمایشگاه کودکان کم توان جسمی منچستر (Kidz to Adultz up North)
نمایشگاه کودکان کم توان جسمی منچستر (Kidz to Adultz up North) بزرگترین نمایشگاه انگلیس در حوزه کم توانایی جسمی است که به طور کامل به کودکان دارای کم توانی و نیازهای خاصشان، والدینشان و مراقبان آن ها و کلیه متخصصانی که با آن ها کار می کنند، اختصاص دارد. این رویداد یک روزه با محوریت بخش تجاری برگزار می شود و بر روی تولید، تجارت، تبادلات تجاری و فروش محصولات کودکان و خدمات ویژه به آنها تمرکز دارد. بیش از 170 غرفه دار آماده ارائه خدماتی چون مشاوره و دادن اطلاعاتی در زمینه حمل و نقل، صندلی، تخت خواب، اسباب بازی، ارتباطات، تحصیل، استخدام، ورزش، سلامت و اوقات فراغت به مشتریان هستند. نمایشگاه کودکان کم توان جسمی فرصت مناسبی برای خانواده ها و افراد مرتبط با این کودکان است تا با خدمات نوین در این زمینه آشنا شوند. به علاوه این نمایشگاه بستر مناسبی برای کشف فرصتهای تجاری مناسب محسوب میشود.

مزایای غرفه داشتن در نمایشگاه کودکان کم توان جسمی منچستر (Kidz to Adultz up North):
  • ارتباط رو دو رو در یک روز با بیش از 2000 مخاطبی که به طور خاص انتخاب شده اند
  • استفاده از این رویداد به عنوان جایگاهی برای راه اندازی محصولات و خدمات جدید
  • انجام فروش در نمایشگاه
  • افزایش تعداد مشتریان و تماس ها
  • افزایش آگاهی از برند در کمپین بازاریابی پیش از نمایشگاه و در حین نمایشگاه
  • به دست آوردن بازخورد آنی مشتریان
مزایای بازدید از نمایشگاه Kidz to Adultz up North منچستر 2017:
  • آخرین محصولات و خدمات موجود در بازار را شناسایی و آزمایش کنید.
  • از سازمان های داوطلبانه و ارائه دهنده خدمات آخرین اطلاعات در مورد پیشتیانی، تعطیلات، نشریات و غیره را به دست آورید.
  • از رویدادهای سرمایه گذاری و تامین وجه نقد منفعت ببرید.
  • دانش خود را افزایش دهید.
  • از رویدادهای تفریحی برای کودکان استفاده کنید.
  • از فرصت موجود برای ایجاد شبکه و به اشتراک گذاری تجربیات با همکاران و دوستانتان بهره مند شوید.
علاقمندان جهت اطلاعات بیشتر می توانند به سایت تقویم آموزشی ilikEvents به نشانی کوتاه https://goo.gl/z763gA مراجعه نمایند.

تاریخ : 1395/09/29