شانزدهمین کنفرانس تعامل طراحی و کودکان
شانزدهمین کنفرانس تعامل طراحی و کودکان در تیرماه 1396 (June 27-30,2017) در دانشگاه استنفورد برگزار می شود.
تعامل طراحی و کودک یک انجمن بین المللی میان رشته ای با تمرکز بر فرصت ها و چالش های فناوری های درحال نفوذ است به طوری که کودکان را برای مشارکت در پرورش و توانمندسازی تجارب قادر سازد و اینکه صداها و احساسات کودکان در این فرآیند شنیده شود.
هدف این کنفرانس گردهم آوردن محققان، طراحان و آموزشگران علوم شناختی، تعامل انسان و کامپیوتر، علوم یادگیری و محیط های مختلف رسمی و غیر رسمی آموزشی برای یافتن فناوری های جدید ، طراحی و یادگیری مشارکتی در میان کودکان می باشد. کنفرانس سالانه شامل مقالات، ارائه ها، سخنرانان، تجارب طراحی مشارکتی و بحث در مورد چگونگی ایجاد تجارب تعاملی بهتر برای کودکان است.
موضوعات کنفرانس:
1.  فناوری های تعاملی نوآورانه برای کودکان
2. بحث های انگیزشی نظری در خصوص تعامل طراحی و کودکان
3. مطالعات تجربی در ارتباط با تعامل کودکان و فناوری
4. روش ها و تکنینک های حمایت از تعامل طراحی و کودکان
5. مطالعه اثرات فناوری ها بر زندگی و رشد کودکان
6. تجزیه و تحلیل انعکاسی کودک در زمینه تعامل کامپیوتر و طراحی
7. تحقیق راجع به طراحی ساختاری با و برای کودک
8. مطالعات در خصوص درگیر نمودن کودکان در فرآیند طراحی
9.مقالاتی در خصوص چشم انداز آینده، بحث در مورد روندها و مسیرها در این زمینه
علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر پیرامون این همایش می توانند به سایت همایش به نشانی http://idc2017.stanford.edu مراجعه نمایند.

تاریخ : 1395/08/26