تجلیل از کارآفرینان حوزه کودک

«کودکان تشنه‌اند...»؛ شعار هفته‌ی ملی کودک سال 95
به گزارش اداره‌ کل روابط عمومی و امور بین الملل کانون، اعضای شورای هماهنگی و برنامه‌ریزی هفته‌ی ملی کودک در دومین نشست هم‌اندیشی برنامه‌های هفته‌ی ملی و روز جهانی کودک علاوه بر تعیین شعار امسال، اسامی روزهای این هفته را نیز نامگذاری کردند.
برنامه‌های هفته‌ی ملی کودک امسال با نگاه به آیین‌های دینی و مذهبی ماه محرم از روز 15 تا 21 مهر در سراسر کشور اجرا می‌شود.
بر اساس این گزارش روز 15 مهر و در اولین روز این هفته با عنوان «خانواده و مهربانی در زندگی کودک امروز» و 16 مهر روز «باورهای دینی و مسوولیت‌ اجتماعی در زندگی کودک امروز» نام‌گذاری شد.
هم‌چنین شورای برنامه‌ریزی هفته‌ی ملی کودک، برای روزهای 17 تا 21 مهر امسال به ترتیب اسامی «میراث فرهنگی و دوستی با طبیعت در زندگی کودک امروز»، «امنیت و سلامت در زندگی کودک امروز»، «دانش، آگاهی، کتاب و فضای مجازی در زندگی کودک امروز»، «گذشت و فداکاری در زندگی کودک امروز» و «شجاعت و سخاوت در زندگی کودک امروز» را انتخاب کرد. علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند به سایت خبري کانون پرورش فکري کودکان و نوجوانان به نشانی کوتاه https://goo.gl/TLQzjm مراجعه نمایند.

تاریخ : ۱۳۹۵/۷/۱۱