فراخوان بیست و سومین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان
به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان با همکاری اداره کل هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، بیست و سومین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان را با شعار «نمایش مهر، بر صحنه کودکی» در آذرماه ۱۳۹۵ همزمان با سالروز ولادت حضرت رسول اکرم (ص) در شهر تاریخی همدان برگزار می‌کند.
در این فراخوان حمایت از آثار هنری خلاق و آموزش و تربیت نسل آینده فرزندان ایران اسلامی به عنوان هدف جشنواره معرفی شده است. موضوع و مضامین آثار شرکت‌کننده در جشنواره آزاد است لیکن آثار با مضمون اخلاق و مهرورزی و سنت اسلامی، فرهنگ اصیل ایرانی، خانواده، نشاط و امید در فضای جامعه، به شکل آثار خلاقانه و پرمخاطب در اولویت انتخاب خواهد بود.
علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر پیرامون این موضوع می توانند به سایت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ( آدرس کوتاه: https://goo.gl/mLq4k7) مراجعه نمایند.

تاریخ : ۱۳۹۵/۷/۱۰